Isla Sweater

Opskrift af Le Knit – Lene Holme Samsøe

retpinden

Hvis jeg prøvede at holde det hemmeligt at jeg er fuldstændig helt og aldeles vild med opskrifterne fra bogen Heatherhill, ville det lykkedes meget dårligt… heldigvis er det heller ikke spor hemmeligt. 

Der er så mange fine opskrifter der er fyldt med den fineste strukturstrik, at det konstant klør i fingrene for lige at strikke en pind mere, også selvom det for mig er næsten umuligt helt at undgå fejl i strukturstrikken, fejl der ofte findes til allersidst eller når den er vasket. 

Men faktisk læste jeg engang at fejl er godt, fordi ikke alene giver de personlighed men indianerne mente at den dag man lavede en fejlfri vævning, var den sidste dag man var på jorden, tænker det også gælder for strik… 

Isla sweateren var virkelig hyggelig og sjov at strikke, det er længe siden jeg har strikket nede fra og op, for og bagstykke for sig og ærmer frem og tilbage på pinden, for til sidst at sy det hele sammen, helt ligesom dengang jeg startede med at strikke. 

Min version af Isla sweateren er strikket i: 

Sandnes Sunday gråmeleret nr. 1042 https://www.knitwedo.dk/collections/sandnes/products/sunday 

og Tynn Silk Mohair lys gråmeleret nr. 1022 https://www.knitwedo.dk/collections/sandnes/products/tynn-silk-mohair Heather Hill kan du finde lige her https://www.saxo.com/dk/heatherhill_bog_9788794275026