Cardi Cocoon

Efter opskrift af Anne Ventzel Jeg har længe gået og luret på denne cardigan, og endelig fandt jeg tiden til at strikke den hvilket jeg er så glad for.

retpinden

Cardi Cocoon

Jeg elsker nemlig at have den på, og hver gang der er en lille sky på himlen og en snert af en kølig brise i luften finder jeg min Cardi Cocoon frem, så det ender nok med at jeg bliver nødt til at strikke en mere.

Det er faktisk ved at være lidt tid siden min Cardi Cocoon blev færdig, og jeg må indrømme at det har været svært at finde tid til at fotografere den, fordi den enten har været i brug (bliver nok aldrig træt af at bruge den) eller været til vask.

Cardi Cocoon2

En anden ting er at den var hulens svær at fotografere, har prøvet nogle gange og den kommer bare ikke helt til sin ret, heldigvis er der flotte billeder af den på Anne Wentzels side, hvis du gerne vil se den sådan rigtigt.

Den var heldigvis også sjov at strikke, både måden den er bygget op på og selve mønsteret, det er ikke svært så når man først har fundet balancen med hjælpepindene og rækkefølgen.

Jeg valgte at bruge originalgarnet … og farverne … jeg kan nemlig aldrig helt stå for de grå nuancer … næste gang jeg strikker Cardi Cocoon (ja, der bliver helt sikkert en næste gang) vil jeg prøve at strikke den i alternativt garn.

Saga fra filcolana very light grey fv nr 950

Tilia fra Filcolana Natural white fv 101 og Silver fv 358

 

cardi