Erantis Vinterkrave

Opskrift af Knitting for Sif

retpinden

Jeg er stor fan af halsedisser, eller i dette tilfælde vinterkraver, da min vinterjakke ikke rigtigt egner sig til halstørklæder … og jeg også ofte kommer til at bruge dem indendørs for ikke at få kulde og dermed hold i nakken … ja alderen sætter sine små fine spor …

Men jeg havde i længere tid gået og luret på Erantis vinterkraven i voksenudgaven fra Knitting for sif, da den er så fin med sit Erantis mønster, så det var altså ikke fordi jeg manglede en ekstra halsedisse … men kan man mon få for mange?

Erantis Vinterkrave strikkes oppefra og ned, og mønsteret er slet ikke så svært som det ser ud til, hvilket nok er fordi det er beskrevet godt i opskriften hvordan det laves.

En dag vil jeg helt sikkert strikke en mere i en lysere farve, for jeg er sikker på at det vil fremhæve mønsteret for neden.

Erantis Vinterkrave1

Jeg valgte at bruge garn jeg havde liggende herhjemme, det er nemlig et virkelig godt resteprojekt, og da det er et resteprojekt og min hund elsker at spise garnbanderoler (altså hun må ikke, men så snart jeg lige vender ryggen til sååe…) er jeg ikke helt sikker på farvenr. på Isager Alpaca2.

Jeg brugte

Isager Alpaca 2 i en mørkere blå nuance  https://www.knitwedo.dk/collections/isager/products/alpaca-2

Drops Kid Silk fv. 39 Stormblå  https://rito.dk/171-drops-kid-silk?variant=38161

Og opskriften på Knitting for Sifs Erantis Vinterkrave kan du finde her https://knittingforsif.dk/collections/tilbehor/products/erantis-vinterkrave-voksen