Honey Bucket Bag

opskrift fra PetiteKnit

retpinden

honey bucket bag pic

Nu hvor det snart er sommer og det allerede er tid til at slippe vinterjakken, opstod det årlige problem … hvordan lufter man hund uden lommer, for i forårs- og sommertøjet er lommer jo oftest et meget sparsomt fænomen, i modsætning til min højtelskede vinterjakke hvor der nærmest er en lomme til hver en lille ting.

Svaret på mit problem er Honey Bucket Bag, den kan strikkes i 2 størrelser, hvor dette er den største, og der er mere end rigelig god plads til hundeposer, godbidder, telefon og nøgler, garnnøgler mm så jeg er faktisk allerede gået i gang med den næste Honey Bucket Bag, i den mindste størrelse.

honey bucket bag pic1

Honey Bucket Bag er sjov at strikke, når først mønstret er på plads bliver man hurtigt bidt af det.

Du kan strikke mønstret på to forskellige måder der begge er godt beskrevet især med hjælp fra de tilhørende videoer, hvoraf den ene metode er næsten helt uden vrangmasker.

Da jeg skal bruge denne Honey Bucket Bag til hundelufteture, er det rart at kunne have hænderne fri … især hvis der skulle komme en hare forbi… derfor har jeg ændret en lille smule på tasken og lavede snorene længere, så det er muligt at have tasken over skuldrene.

Udover det har jeg også lavet en lille inderlomme, så det er muligt at komme nemt til godbidderne uden at de kommer til at flyde rundt i hele tasken.

honey bucket bag pic2

Find garnet

Garnet jeg har brugt til denne taske, er ikke det garn der er foreslået i opskriften, da jeg havde garnet liggende i hjemmelageret, og tasken er meget egnet til at få brugt lidt af resterne fra alle de andre projekter man har lavet, men garnet til min version af tasken er:

 

Arwetta fra Filcolana i fv medium grey nr 955 som du kan finde her >>

Og Drops Kid silk fv Måneskin her

og til sidst får i lige et ekstra billede af min hund Ronja, der for engangsskyld gerne ville være model for en dag… er ret sikker på at det var løftet om godbidder der overbeviste hende om værdien af modelarbejdet …

honey bucket bag pic3