Jenny Sweater i alternativt garn

retpinden

Den har været lidt tid undervejs, især fordi jeg lavede en fatal fejl og måtte trævle hele min Jenny sweater (strikkeopskrift af Petiteknit) op igen og starte forfra, der var kun et ærme der kunne reddes, sådan går det nogle gange når man vælger at binge watche serier mens man strikker.

Fejlen jeg lavede, var at bytte rundt på indtagningerne på ærmerne og for- og bagstykke, jeg kom til at tage de 3 masker ind på ærmerne i stedet, det blev knap så kønt…
Men nu er den her, Jenny Sweater i et garnalternativ.

Jenny Sweater i alternativt

Jeg har strikket den Isager garn, jeg valgte samme størrelse som den grå Jenny sweater der er strikket i original garnet selvom strikkefastheden på Isager versionen ikke passede.

Det betyder at min nye Jenny Sweater er blevet lidt mindre end den første version, hvilket er helt perfekt nu hvor forår og sommer nærmer sig med hastige skridt, tilpas lun over sommerkjolen på de køligere dage, men ikke lige så varm som Jenny Sweateren i Hjelholts pelsuld.

Strikkefastheden passede dog heller ikke helt i forhold til højden, derfor strikkede jeg et par ekstra omgange af Smock mønstret, så længden blev den samme, her skal man bare være opmærksom på at afslutte på den samme pind i mønstret man ellers ville have afsluttet den på.

Jeg har strikket denne Jenny Sweater i

1 tråd Isager Highland Wool – Farven Ocean.

1 tråd Isager Alpaca 1 – Farve nr 16.

Garnet kan du selv finde blandt andet her hos Sommerfuglen, der har et stort udvalg af Isager garn https://www.sommerfuglen.dk/shop/isager-garn-629c1.html