Jenny sweater

Opskrift fra PetiteKnit Startede med at strikke Jenny Sweater lige inden julen og var færdig med den lige efter nytår, og det er helt bestemt ikke sidste gang denne sweater kommer på pindene.

retpinden

Faktisk har jeg siden jeg startede med at strikke den ledt vidt og bredt efter garnalternativer til Jenny sweater og har efterhånden fundet nogle gode ideer til næste version, når jeg kommer så langt, lover jeg at dele herinde.

jenny sweater

Har ofte hørt Jenny sweater beskrevet som svær at strikke, min oplevelse var at dette også var en af PetiteKnits opskrifter der er skrevet så udførligt at den næsten strikker sig selv, så man behøves ikke at være nervøs for at kaste sig ud i Jenny eventyret.

Hvis du er i tvivl om du har lyst til at strikke en hel striktrøje i smockmønster, kan du med stor fordel kaste dig ud i Camarose halsedissen Smock my size, med den får du en blid start på smock mønstret.

Min udgave af Jenny Sweater er strikket op i halvdelen af det garn der bliver anbefalet i strikkeopskriften, nemlig Hjelholts Dansk Pelsuld 8/2 i lys grå sammen med et alternativt garn, Drops Kid-Silk Måneskin, Måneskin er en ny farve i Kidsilken fra Drops, som kaster et flot lys ind i den grå pelsuld.

Du kan finde Hjelholts Dansk pelsuld 8/2 her 
Du kan finde Drops Kid-Silk her

 

smock mønster