Othilde cardigan

Opskrift af Lene Holme Samsøe

retpinden

Othilde cardigan

I starten af november 2022 udkom Heatherhill af Lene Holme Samsøe, en bog jeg havde ventet på længe og med stor spænding, da man kunne følge lidt med i processen og smugkigge kollektionen på hendes instagram, det var næsten ikke til at holde ud med den kriblen i fingrene, hver gang der kom et nyt opslag.

 

Men endelig udkom hele bogen, og jeg blev absolut ikke skuffet, den var fyldt med de smukkeste sweatre, cardigans og bluser med de fineste strukturmønstre og der var sågar også en kjole, en slipover, tørklæder mm.

Altså en bog med mange timers strikkeunderholdning, faktisk har jeg kun nået at strikke en af opskrifterne, Othilde Cardigan – da der var julegaver der skulle strikkes og en fødselsdagsgave-bluse der også skulle strikkes, sidstnævnte er jeg faktisk i gang med at strikke igen da den slet ikke passede i størrelsen.

Så der går lidt tid inden næste Heatherhill projekt, men bogen ligger klar i sofaens strikkehjørne.

Jeg er ret sikker på at Othilde Cardigan bliver et stort hit til foråret, den har endnu ikke fået knapper da jeg lige skal have fundet de rette knapper, men der er jo også stadig tid til det bliver forår.

Othilde cardigan1

Othilde var sjov at strikke, den starter oppefra med kraven, efter den kommer det mønstrede bærestykke og lidt vendepinde.

Garnet jeg valgte til min version af Othilde Cardigan, er delvis originalt garn og delvis alternativt garn da jeg byttede mohairgarnet ud med en lidt mere økonomisk venlig udgave – selvfølgelig Drops Kid Silk

Filcolana Saga Very Light Grey nr. 950 https://www.knitwedo.dk/collections/filcolana/products/saga?variant=41145565937851

Drops Kid Silk Måneskin nr. 44 https://rito.dk/171-drops-kid-silk?variant=40834

Bogen Heatherhill af Lene Holme Samsøe kan du finde her https://www.knitwedo.dk/products/heatherhill?_pos=2&_sid=b695b257c&_ss=r

Othilde cardigan2