Tykke strikkede strømper

retpinden

strikkede strømper tykke

Jeg har strikket et par tykke sokker i Svarta Fårets Sox Maxi Multi … garnnøglet er på 150 g så i et nøgle er der nok garn til et par lækre herresokker.

Nu er disse strømper til mig selv, så derfor kunne jeg godt lige tillade mig at vælge det lyserøde garn, men der er nu 4 andre farvemuligheder der også frister en hel del.

Inden i banderolen er der en opskrift på sokker så det eneste der mangler, er strikkepindene i størrelse 4, her brugte jeg bare en rundpind til magic loop bortset fra hælen der lige krævede et par ekstra pinde, som strømpehæle jo oftest gør.

Jeg kan desværre ikke fremvise banderolen, med et glimt af opskriften, da min hund besluttede sig for at spise størstedelen af banderolen… mon der er andre der har hunde der blander sig lidt for meget i strikketiden?

Jeg glæder mig til det bliver køligt nok til at bruge strømperne, for de er en smule for tykke til starten af efteråret, men satser på at oktober bliver kold nok … er nemlig ikke sikker på at jeg kan vente meget længere med at hoppe i dem.

Garnet fandt jeg for resten lige her https://www.knittingroom.dk/produkt/gidn/120435-Garn%20Sox%20Maxi%20Multi