Vaffelsweater

Vaffelsweater fra Knitting For Olive er mit første møde med en KFO-strikkeopskrift, jeg finder det altid lidt spændende at kaste mig ud i en strikkeopskrift fra en strikkedesigner jeg ikke før har prøvet.

retpinden

vaffelsweater

For ofte er det en smule anderledes end det man er vant til både i forhold til måden opskriften beskrives på og hvordan det udføres, det er ikke fordi det altid er meget anderledes, og måske ligger en del af ”anderledesheden” til tider også i forventningerne om nyt.

vaffelsweater-close

Vaffelsweateren var dog ikke svær at kaste sig over, der var en lille smule udfordringer med vendepinde, udtagninger og at lære mønstret at kende på en gang, havde jeg nu været smart havde jeg selvfølgelig prøvestrikket mønstret inden jeg gik i gang, men ofte er jeg lidt for ivrig så kaster mig ud i opskriften i stedet for at lytte til smartheden.

Trævlede første forsøg op og andet forsøg gik derfor meget bedre, så på en måde var første forsøg jo bare en mønsterøvelse…

vafflesweater mønster

Det færdige resultat er jeg blevet ret glad for, den er nemlig både blød og fluffy og når vejret bliver køligere, er jeg også helt sikker på at det varme mohairgarn kommer helt til sin ret.

Garnet jeg har brugt til min Vaffelsweater er Drops kid silk og farven er Blå Tåge – Den finder du her.