Varme strikkede vanter til vinter

retpinden

strikkede vanter 1

Jeg elsker vinter … det er slet ikke til at komme udenom, faktisk er der kun en årstid jeg elsker mere, nemlig efteråret … men vinteren er stadig noget af det bedste, for der er der nemlig ingen grænser for hvad man kan have på af strik, og her kommer de strikkede vanter ind i billedet.

For flere år siden fandt jeg hos garnudsalg.dk en virkelig fin strikkeopskrift til vanter ”Viggas Vanter” og lige siden jeg fandt den har jeg hvert år strikket mindst et par vanter … når man har en hund der til tider bliver lidt for begejstret for fremdriften, slider det ret meget på vanterne, hvilket er en fordel for så kan man lige strikke et ekstra par.

I år har jeg indtil videre strikket et par vanter, men har planer om mindst et par mere.

strikkede vanter 2

Jeg strikker altid mine Viggas Vanter i det islandske garn lett lopi, det passer perfekt til vanter for vinterens kulde og våde vejr bider ikke så hårdt i den islandske uld

Til disse vanter har jeg brugt

Istex Lett Lopi Airblue  fv nr 1700

Istex Lett Lopi Natur fv nr 0052 

Og til sidst et billede af de sidste tre næsten overlevende vanter, de er dog for slidte efterhånden til at klare en ekstra vinter …